Materials
Matter

De producten van House of Marley zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen.

Materialen welke we gebruiken


Bamboo

Bamboe

CNC-gefreesde bamboe is gemaakt van een van 's werelds snelst groeiende planten en geeft onze ontwerpen een moderne uitstraling die is geworteld in een zeer hernieuwbare en gemakkelijk te onderhouden natuurlijke hulpbron. Geproduceerd met behulp van een koolstofpositief proces, heeft bamboe een hogere druksterkte dan hout en een treksterkte die vergelijkbaar is met staal.

REWIND™ Fabric

REWIND™ Fabric

Onze REWIND ™ -stof is geweven van gerecyclede materialen om een duurzaam product van hoge kwaliteit te creëren. Het is gemaakt van een onderscheidende mix van 30% gerecycled biologisch katoen, 30% gerecycled hennep en 40% gerecycled PET. Je vindt REWIND ™ -stof in onze hele collectie, inclusief alles van hoesjes voor hoofdtelefoons en hoesjes tot opbergzakken en horlogebandjes.

Recyclable Aluminum

Recyclebaar Aluminum

Door gebruik te maken van recyclebaar aluminium, een efficiënt herbruikbaar metaal, wordt de hoeveelheid materiaal die in de afvalstroom terechtkomt aanzienlijk verminderd. Het recyclingproces van aluminium bestaat al meer dan 50 jaar op grote schaal - binnen gemeenschappen en op industriële schaal - waarbij energie wordt bespaard en de wereldwijde mijnbouw enorm wordt verminderd. Recyclebaar aluminium is te vinden in onze platenspelers, koptelefoonbehuizingen en oorschelpen.

REGRIND™ Silicone

REGRIND™ Silicone

Onze REGRIND ™ -silicone is een speciaal gemaakt materiaal dat is gemaakt door het terugwinnen en upcyclen van post-process en post-consumer afval. Beschermende hoezen, hoofdbandkussens en oorkussens - die allemaal cruciaal zijn voor het comfort van de gebruiker - zijn allemaal gedeeltelijk gemaakt van REGRIND ™ -silicone.

Recycled Paper

Gerecycled Papier

Gerecycled papier is samengesteld uit materiaal dat wordt teruggewonnen uit de afvalstroom. Door het te gebruiken, wordt de algehele vraag naar geoogst hout en de hoeveelheid papier die op stortplaatsen terechtkomt, verminderd. In onze missie om duurzaamheid te ondersteunen, gebruiken we gerecycled papier voor onze productverpakkingen.

Wood Composite

Hout Composiet

Gemaakt door houtafval en plastic vezels te combineren, resulteert houtcomposiet in een duurzamer product. Het compositeringsproces vereist veel minder energie dan de houtindustrie. Houtcomposiet is prominent aanwezig als duurzaam en aantrekkelijk ontwerponderdeel in onze luidsprekerbehuizingen.

FSC Certified Wood

FSC™ Gecertificeerd Hout

FSC ™ -bossen worden beheerd met aandacht voor het milieu en garanderen dat geoogste bomen op natuurlijke wijze worden vervangen en geregenereerd. Gecertificeerde FSC ™ -bossen hebben hun reputatie verdiend op het gebied van ecologische geloofwaardigheid, bescherming, gezonde bosbouw, sociale betrokkenheid en het voorkomen van illegale bosbouw. Daarom gebruiken we FSC ™ -gecertificeerd hout voor koptelefoonbehuizingen en bepaalde ontwerpelementen.

Stainless Steel

Roestvrij Staal

We gebruiken roestvrij staal vanwege de minimale impact op het milieu en de lange levensduur. Dit materiaal corrodeert, roest of vlekt niet alleen bij blootstelling aan water, het is uiteindelijk ook 100% recyclebaar. We gebruiken roestvrij staal op onze hoofdtelefoonarchitectuur en als verbindingsbevestigingen.

Leather

Leer

Leer is een duurzaam natuurlijk materiaal dat wordt gebruikt als draagriemen voor onze luidsprekerbehuizingen. Leer biedt een warm, rijk ontwerpdetail en kan biologisch worden afgebroken in een fractie van de tijd die andere structurele materialen nodig hebben.

Recycled Plastic

Gerecycled Plastic

Recycling van plastic bespaart natuurlijke hulpbronnen, bespaart energie, vermindert de hoeveelheid stortplaatsen en vermindert de vervuiling in lucht- en waterbronnen, terwijl de vorming van niet-biologisch afbreekbare materialen wordt beperkt. We gebruiken gerecycled plastic in alle luidspreker- en koptelefoonbehuizingen, evenals in de verpakkingen.

Recycled PET

Gerecyclede PET

Gerecycled PET wordt gemaakt door plastic te transformeren en kan worden gecombineerd met andere materialen. Grotendeels gemaakt van plastic flessen, beperkt dit gebruik de groei van stortplaatsen en milieuschade aan de bodem en waterwegen van de aarde. Gerecycled PET is het grootste bestanddeel van onze unieke REWIND ™ -stof, die wordt gebruikt voor hoofdtelefoons, behuizingen en opbergzakjes.

Organic Cork

Biologische Kurk

Onze biologische kurk is hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk en wordt verkregen door middel van een milieuvriendelijk oogstproces dat het voortbestaan van de boom garandeert. Dit innovatieve en milieuvriendelijke materiaal wordt niet alleen als designelement gebruikt, maar in ons hele productieproces.

Recycled Metals

Recyclebare Metalen

Recyclebare metalen kunnen producten in de komende jaren veranderen in een hernieuwbare hulpbron. Onze toewijding om dit materiaal te gebruiken, bespaart natuurlijke elementen, bespaart energie en draagt bij aan een schonere productie, wat resulteert in minder mijnafval en waterverbruik. Recyclebare metalen zijn in onze hardware verwerkt via oorschelpen, gespen, schuifregelaars en andere versieringen.

Non-Toxic Silicone

Niet giftige Siliconen

Onze oorgels zijn gemaakt van niet-giftige siliconen van medische kwaliteit om ziektekiemen te weerleggen. We gebruiken niet-implanteerbare siliconen voor componenten die direct in contact komen met de huid. Siliconen zijn een geweldig materiaal om te gebruiken, omdat het gemakkelijk kan worden geregenereerd tot nieuwe vormen en toepassingen.

Organic Cotton

Biologisch katoen

Biologisch katoen wordt verbouwd zonder chemische meststoffen, pesticiden en insecticiden - die allemaal giftige stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de omgeving. Biologische landbouw vereist ook aanzienlijk minder waterverbruik. We vertrouwen op biologisch katoen als een onderdeel van onze REWIND ™ -stof, die wordt gebruikt voor onze zachte goederen en andere stoffen.