WE CARRY ON BOB MARLEYS LEGACY

House of Marley is gebouwd op Bob Marley’s liefde voor muziek, ja, maar niet alleen dat. Zijn respect voor de wereld en al zijn wonderen inspireerde het merk om meer te doen voor het milieu en de gemeenschappen die erin leven, hoe dan ook.

De hoogwaardige audioproducten zijn ontworpen om Marley’s “Signature Sound” te leveren om ervoor te zorgen dat de energie, emotie en detail van elke opname helder en duidelijk is. De line-up van Bluetooth-hoofdtelefoons, luidsprekers en draaitafels biedt draagbare weergave door middel van soepele, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige middentonen en een energieke high-end. Elk product ondergaat een aangepaste afstemming om de krachtigste prestaties te leveren die mogelijk zijn.

KWALITEIT, DUURZAAMHEID
EN TOEWIJDING AAN GOEDE DOELEN.

House of Marley is gebouwd op een fundament van superieure kwaliteit, duurzaamheid en toewijding aan goede doelen. Daarom is het er trots op te werken met duurzame materialen bij het vervaardigen van haar producten, zoals bamboe, recyclebaar aluminium en REWIND™-stof (een mix van 30% teruggewonnen biologisch, 30% teruggewonnen hennep en 40% gerecycled PET).

De opbrengst van de verkoop ondersteunt ook milieu-initiatieven over de hele wereld via Project Marley. Het merk doneert geld aan One Tree Planted en de Surfrider Foundation - twee organisaties die een verschil maken door wereldwijde herbebossing en het behoud van de oceaan.

Muziek heeft de kracht om ons te helpen en te begeleiden wanneer we het het meest nodig hebben. Wees lief voor jezelf en wees lief voor onze planeet.

Materials Matter

De producten van The House of Marley zijn gemaakt van duurzaam en zorgvuldig geselecteerde materialen.
LEES MEER

Projecten

Naast het maken van audioproducten die beter zijn voor de aarde, zijn we ook toegewijd aan het ondersteunen van
wereldwijde herbebossing via One Tree Planted en het behoud van de oceaan via de Surfrider Foundation.

Project Marley Surfriders Foundation
Project Marley Surfriders Foundation

380.000 BOMEN GEPLANT

De aankoop van een House of Marley-product helpt bij het planten van één boom.
Een percentage van onze omzet gaat naar ondersteuning van herbebossing via OneTreePlanted.org.

LEES MEER

SURFRIDER FOUNDATION

Wij werken sinds 2020 samen met de Surfrider Foundation om hun wereldwijde missie om de oceanen, golven en stranden van de wereld te beschermen te behouden via een krachtig netwerk van activisten met internationale afdelingen in Europa, Australië, Japan, Marokko en Argentinië. Wij willen ook het bewustzijn vergroten voor hun Blue Water Task Force- en One Watershed-programma's, waarbij wij de bescherming en het plezier van onze stranden ondersteunen en tegelijkertijd een nieuwe generatie oceaanbeschermers inspireren.

LEES MEER