Spread the love of vinyl

House of Marley platenspeler kopen

De House of Marley Stir It Up Platenspelers zijn een milieubewuste optie om te luisteren naar je favoriete platen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. GET TOGETHER DUO + STIR IT UP LUX WIRELESS BUNDEL
  New
  GET TOGETHER DUO + STIR IT UP LUX WIRELESS BUNDEL
  Waardering:
  80%
  € 569,99
 2. Get Together Duo + stir it up wireless bundel
  Get Together Duo + stir it up wireless bundel
  Waardering:
  100%
  € 449,99
 3. Stir It Up Wireless - Turntable
  Stir It Up Wireless - Turntable
  Waardering:
  90%
  € 249,99
 4. Stir It Up - Turntable
  Stir It Up - Turntable
  Waardering:
  80%
  € 229,99
per pagina

WIN EEN HOUSE OF MARLEY STIR IT UP PLATENSPELER!

 • Like de WIN-ACTIE post op instagram @Houseofmarleybenelux
 • Tag 2 vinyl maten in het bericht
 • Volg @Houseofmarleybenelux op instagram

De winnaar van de Vinyl Festival WIN-ACTIE wordt bekend gemaakt op 8 oktober. Houd onze socials in de gaten.

DOE MEE AAN DE WIN-ACTIE!

Hoe kies je jouw House of Marley platenspeler?

De House of Marley platenspeler is beschikbaar in twee verschillende varianten. Zo heb je onze draadloze platenspeler en bedrade platenspeler. Je zoekt natuurlijk een platenspeler die zo veel mogelijk bij jouw wensen aansluit, maar hoe zorg je dat je de juiste House of Marley platenspeler koopt? Don`t worry! Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de verschillen tussen onze House of Marley draadloze platenspeler en bedrade platenspeler.

Draadloze of bedrade House of Marley platenspeler?

De draadloze platenspeler en bedrade platenspeler beschikken beide over een 3,5mm koptelefoon uitgang om ongestoord vinylplaten af te spelen op een hoofdtelefoon of speaker. Daarnaast is het mogelijk om de draadloze platenspeler middels bluetooth met je favoriete draadloze speaker, draadloze oordopjes of draadloze koptelefoon te verbinden. Bij beide platenspelers zit de benodigde bekabeling, zodat de platenspeler direct bij ontvangst aangesloten kan worden.

House of Marley platenspeler kopen met ingebouwde versterker

Onze House of Marley platenspelers zijn voorzien van een ingebouwde versterker. Zo kun je direct jouw favoriete muziek via je speakers, oortjes of koptelefoon afspelen. Veel platenspelers komen zonder ingebouwde versterker waardoor je zelf een versterker dient aan te schaffen. Met de House of Marley platenspeler zit je altijd goed en ben je verzekerd dat je direct kunt genieten van je favoriete muziek en zonder ongewenste verrassingen komt te staan. Je hebt de mogelijkheid om de ingebouwde versterker uit te schakelen waardoor je zelf een versterker naar wens kunt aansluiten.

Digitaliseer je platencollectie met de House of Marley platenspeler

De House of Marley draadloze en bedrade platenspelers bevatten een ingebouwde audiokaart, waardoor je jouw complete LP collectie gemakkelijk kunt digitaliseren. Sluit de platenspeler met de meegeleverde USB-kabel aan op een computer om je complete vinyl collectie te digitaliseren naar mp3’s. Let op: Hiervoor is afzonderlijke audio-opname software nodig.

Versterk de natuur met een House of Marley platenspeler

De House of Marley platenspelers zijn een milieubewuste optie om te luisteren naar je favoriete platen. De platenspelers zijn gemaakt van duurzame materialen en stoffen. Met een anti-skating toonarm en Audio Technica naald element is de audiokwaliteit optimaal en blijft de LP langer in goede conditie.

Altijd de juiste onderdelen voor jouw House of Marley platenspeler

Bij House of Marley vinden wij het zonde om na een klein defect je platenspeler weg te gooien. Daarom hebben wij bij House of Marley diverse reparatie onderdelen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen: Contragewicht, aandrijfriem, pick-up naald en voedingskabels. Bekijk onze accessoires pagina voor een overzicht van alle beschikbare onderdelen. Samen gaan we voor een milieuvriendelijke en duurzame wereld.

Materials Matter

De producten van The House of Marley zijn gemaakt van duurzaam en zorgvuldig geselecteerde materialen.
LEES MEER